HTML

Miénk a jövő

Mi irányítjuk a jövőnket, vagy csak a adatok leszünk a multik és a bankok statisztikájában?Válasszunk!

Friss topikok

Linkblog

Elég volt a sok depresszív magyarból!

2009.04.11. 00:02 MarcinoGoldschild

"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ,
Aki sír, az egyedül sír"

Park Wan Chok: Old Boy- a kép felirata Oh Dae Sau szobájában

 

…Pár éve a ZP előtt néhány horda hímnemű egyetemistával együtt vártunk a taxira, akik vég nélkül azon sunnyogtak és füstölögtek, hogy a „négerek lenyúlják a magyar csajokat”. Megkérdeztem őket: „Te mit tettél ma este, hogy a magyar lányok olyan jól érezzék magukat a társaságodban, mint a feketék társaságában? ” A Moulin Rouge-ban ugyanezen az éjszakán egy libanoni és egy spanyol panaszkodott nekünk arról, hogy a magyar lányok túl könnyen kaphatóak, pedig  ők szeretnek „udvarolni”.

Itt Brightonban egy volt barátnőm mesélte, hogy a magyar barátnői közül sokan argentinokhoz, olaszokhoz, perzsákhoz, négerekhez léptek le.

Elmondásuk szerint azokban még van tartás és büszkeség.

Nem mondják el mindennek a barátaikat, ha tartoznak nekik 50 fonttal, és esetleg késedelembe esnek. Nincs bennük ez a túláradó fröcsögés, befordult agresszió , tehetetlen irigykedés és pesszimizmus, ami a külföldön dolgozó magyar férfiak egy részéből árad.

Meg is lehet érteni, hogy a nők oda húznak, ahol vidámság, büszkeség és könnyedség honol az érzelmi atmoszférában.

Oda húznak, ahol összetartás van.

Az evolúció is azokat támogatja, akik összetartanak. Kurt Vonnegut írta, hogy az alacsonyabb társadalmi osztályokból kikerülő fehér amerikai nők közül azért állnak le olyan sokan feketékkel és latinokkal, mert nem egy embert, hanem egy törzset választanak. Egy nagycsaládot. Tudat alatt. A törzs biztonságának ősi atavisztikus érzését. Olyan elementáris érzés ez, ami még a súlyos pénzkötegekkel és  drága ingatlanokkal alátámasztott  biztonság-érzést is felülírja.

Ahol nincs az a fajta büszkeség, ami az épp meglévőt értékeli csodálatosnak, onnan a teremtés elfordul. Ahol azt tapasztalja, hogy hiányzik a jelennel való megelégedés, ami a továbbfejlődés egyik záloga, onnan a teremtés elfordul. Ahol csak múltba fordulást, mások irigy szapulását és szűklátókörű kapzsiságot talál, onnan menekül.

Melyik ősi kultúra nem tesz egyenlőségjelet a teremtés, termékenység és a nő közé?

Persze a teremtés szeszélyes is, de egy tulajdonsága kiszámítható: mindig oda húz, ahol több optimizmust és vidámságot talál.

Szóval ezeknek a niggerező jövendő mérnököknek és egyéb szuperagyaknak azt üzenem, hogy ha azt akarják, hogy a magyar csajok őhozzájuk húzzanak, a feketék és a jamaicaiak helyett, akkor vegyenek példát  róluk. Először is húzzák ki magukat, és legyenek büszkék arra, hogy a népük túlélt párezer évet. A jamaicaiak is büszkék arra, hogy végigcsinálták az ezredéveket, Salamon királytól Marley-ig, - még ha itt-ott idealizált is a história, de ha a történelemnek inkább a hit erősítése a célja, ám legyen!  Az amerikai feketék és büszkék arra, hogy bár elszakították őket Afrikától, de ma mégis ugyanazokra ritmusokra táncolnak, ( mi több, fehér Amerika jó része arra táncol) mint őseik 400 éve a Niger partján.

 Büszkék mi is lehetünk a túlélési képességeinkre, a történelmünkre, a harcművészetünkre, zenénkre és a táncunkra. (van elég)

Ugyanabba az energiába kerül, mint niggerezni vagy cigányozni.

Mert az igazi nők kikhez húznak? (Ha még nem mosta ki az agyukat a média, és felületes barátnőik, hogy csak külföldi férj a trendi. )

Az erős büszke magyar férfiakhoz, akik a jelenben élnek és vigadnak, s a jövőre vonatkozóan szilárd terveik vannak. Azok a férfitípusok, amelyekből Budapest és Magyarország  most túltelített, nem vezetnek sehová.

Nincs jövője a múltba siránkozó vagy tehetetlenül fröcsögőknek,

sem az életcél nélküli, szétszívott, flegma arcoknak,

sem a meg nem értett önsajnálkozó wannabe művészeknek,

sem a szemedbe sosem néző, mindenkit átverő spílernek,

sem az agyatlan, plázaistállókban disznó módjára habzsoló izomembernek.

Ezek az életformák zsákutcák, s a sok egyéni zsákutca a nemzet zsákutcáját jelenti.

Szóval ezeknél az alapoknál kell kezdeni. Az emigráns magyar férfiaknak meg különösképpen:. Máskülönben súlyos árat fizethetnek: pillanatok alatt lekapkodják a kezükről a barátnőiket, akik, idehaza átlagosnak számítanak, de ott Németországban vagy Amerikában átlagon felülien szépek. Ha magukat nem becsülik, az együtt jár azzal, hogy a partnereiket sem becsülik, és ők sem lesznek megbecsülve.

Mielőtt jönnének a kommentek, hogy ki ez az idealista f++, válaszolnék is rájuk. Biztosan kapok olyan  köpedelmeket, hogy minden magyar csaj hülye öntelt picsa, ill.  hogy minden magyar pasi igénytelen, hazudós és tuskó. Talán nem fogunk csodálkozni, de ezek ugyanazon rétegtől származnak, attól a rétegtől, amely egymásra okád, hörög és fröcsög, képtelen tanulni a hibáiból, és képtelen észrevenni a jót a másikban. Ők a hangos tömeg, az igazi csőcselék, a leghangosabbak, és az ő véleményüket erősíti a tömegmédia, a kibeszélőshowk és a reality játékok tömege, amelynek az az érdeke, hogy minél több lelkibeteg, flegma és cinikus szinglit termeljenek futószalagon arctalan megbízóik számára.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mienkajovo.blog.hu/api/trackback/id/tr461335773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása